Cont nou | Am uitat parola
Acasa Despre noi Cariere Termeni si conditii Contact
producatori

Inregistrare newsletter

produsele noastre
Termeni si conditii

1. PREVEDERI GENERALE

Prezentele prevederi generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri catre Cumparatori realizate de SC Andreefarm SRL, prin intermediul magazinului virtual www.andreefarm.ro si acestea pot fi modificate numai cu acordul expres, scris, al ambelor parti.

Acceptarea "termenilor si conditiilor"

Inainte de a viziona acest site, va rugam sa cititi cu atentie precizarile urmatoare. Ele stabilesc termenii si conditiile utilizarii de catre dumneavoastra a tuturor materialelor care alcatuiesc prezentul site. Accesarea site-ului si folosirea aplicatiilor sale presupun acceptarea explicita sau implicita a tuturor Termenilor si Conditiilor publicate, avand valoare contractuala deplina.

In acceptiunea prezentelor prevederi, urmatorii termeni vor insemna:

Cumparator - persoana fizica, firma, companie sau alta entitate juridica ce emite o Comanda valabila.

Vanzator - societatea comerciala SC Andreefarm SRL, avand sediul social in Str. N Balcescu, nr 102, Scara 1, Orasul Adjud, jud Vrancea, inregistrata in Registrul Comertului sub nr. J39/76/2003, cod unic de inregistrare RO15185454, tel. 0237/64.09.51

Bunuri si Servicii - orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.

Comanda - documentul electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator, prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile solicitate de Cumparator, acesta exprimandu-si acordul sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora in conditiile prevazute in contract.

Prin termenul "date personale", se inteleg informatiile pe care le colectam de la dumneavoastra, pe baza carora puteti fi identificat personal, in vederea derularii contractului de vanzare-cumparare, livrarea produselor si plata pretului acestora.

SC Andreefarm SRL isi rezerva dreptul de a completa sau modifica, functie de evolutiile pietei, continutul prezentului Site, pentru o informare cat mai buna a Cumparatorilor sai. In aceasta situatie,SC Andreefarm SRL va instiinta utilizatorii prin afisarea schimbarilor pe o pagina ce va aparea in momentul accesarii site-ului. Folosirea in continuare a site-ului de catre utilizator constituie un raspuns afirmativ de acceptare a modificarilor aduse prezentului contract de utilizare.

Contract - Comanda efectuata de Cumparator conform prezentelor prevederi si confirmata de catre Vanzator.

Drepturi de Proprietate Intelectuala (in cele ce urmeaza DPI) - toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.

Specificatii - caracteristicile si proprietatile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in Comanda.

2. DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul www.andreefarm.ro, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.

Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:

a. Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice
b. Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul)
c. Termeni si conditii Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptare comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul si Cumparatorul nu vor putea considera in nici-o situatie o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract. Contractul de vanzare-cumparare intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat.

3. OBLIGATIILE VANZATORULUI

a. Vanzatorul isi va utiliza cunostintele sale profesionale si tehnice pentru a atinge rezultatul stipulat in Comanda si va livra Bunurile si Serviciile in conditiile solicitate de Cumparator;
b. Comunicarea cu magazinul - se poate face prin interactiunea cu acesta, postarea opiniilor vizavi de produse sau comunicarea prin adresele mentionate la sectiunea "contact". Vor fi excluse din site sau ignorate, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. Vanzatorul are dreptul si obligatia de a gestiona informatiile primite in baza contractului, in conditiile legislatiei romane.

4. CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

Vanzatorul si Cumparatorul nu pot cesiona si/sau subcontracta unei terte parti obligatiile contractuale ce tin de onorarea comenzii, decat cu acordul prealabil al celor doua parti. Vanzatorul va fi in toate situatiile responsabil fata de Cumparator pentru indeplinirea obligatiilor sale contractuale.

5. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA (DPI)

Cumparatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte parti sau va face publice (pe internet sau media), nici una dintre informarile primite de la Vanzator. De asemenea, numele site-ului precum si insemnele grafice sunt marci in proprietatea andreefarm.ro si nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fara acordul scris al proprietarului.

6. GARANTAREA CONFIDENTIALITATII, PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Toate documentele si informatiile de orice natura furnizate de catre Cumparator Vanzatorului, raman in proprietatea Vanzatorului. Ele pot fi utilizate numai pentru executarea contractului. Aceste date pot fi facute cunoscute numai cu consimtamantul prealabil, scris, al Vanzatorului si dupa obtinerea unui angajament de confidentiabilitate din partea celui care le primeste.

Nici o declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va putea fi facuta de Cumparator cu privire la comanda, fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

Datele clientilor nu pot fi folosite, si nici furnizate altor parti, decat in conditiile strict prevazute de legislatia romana. SC Andreefarm SRL se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, in vederea vanzarii produselor si informarea utilizatorilor asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, precum si asupra ofertelor propuse de SC Andreefarm SRL. SC Andreefarm SRL nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul SC Andreefarm SRL poate opta pentru stergerea acesteia din baza de date.

In concordanta cu cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Compania va folosi datele personale ale clientilor numai in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului acestora de pe Situl andreefarm .ro, in legatura cu evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

SC Andreefarm SRL poate notifica utilizatorii in legatura cu ofertele curente si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale. SC Andreefarm SRL se obliga sa administreze in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le primeste de la Clienti, membri de familiei dumneavoastra ori alte persoana. Scopul colectarii datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate

Datele personale ale clientilor SC Andreefarm SRL nu pot fi transmise altor persoane, fara acordul expres al Cumparatorului. La solicitarea autoritatilor legale, aceste date pot fi transmise organelor de stat competente, numai in conditiile strict prevazute de lege.

7. TERMENE, PENALITATI

In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare si/sau pornire a Comenzii, Vanzatorul este obligat sa anunte Cumparatorul asupra noului termen estimat pentru finalizarea livrarii. Cumparatorul va avea dreptul sa solicite despagubiri de la Vanzator, in conditiile legii, pentru nerespectarea totala sau partiala din partea acestuia a prevederilor contractuale, in conformitate cu termenele stabilite.

In cazul in care Cumparatorul intarzie din vina sa plata marfurilor in termenul prevazut in factura emisa de Vanzator, acesta este obligat la plata unei penalitati in cuantum de 0,5% pe zi de intarziere din suma datorata.

In cazul in care Vanzatorul primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii, acesta neputand depasi 3 zile lucratoare.

8. FACTURARE - PLATI

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, Cumparatorul avand obligatia sa furnizeze corect, toate informatiile necesare pentru emiterea facturii, conform cu legislatia in vigoare. Plata online.

In cazurile in care Cumparatorul opteaza pentru"Plata online", procesarea datelor de card se facepe serverele MobilPay, iar andreefarm.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul Cumparatorului.

Pentru informare, sesizari si reclamatii, Cumparatorul se poate adresa telefonic, sau la adresa de email a Vanzatorului.

9. RISCURI SI RESPONSABILITATI

a. Livrare Vanzatorul se obliga sa expedieze Bunurile si Serviciile in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator.
b. Transport - Ambalare In afara situatiei in care este agreat in mod expres altfel de Vanzator si Cumparator, Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile si Serviciile livrate, in momentul predarii acestora catre societatea de curierat intern cu care Vanzatorul colaboreaza, sau catre reprezentantul Cumparatorului.

Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si Serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare. Vanzatorul va efectua livrare Bunurilor si Serviciile numai pe teritoriul Romaniei.

10. ACCEPTAREA SI PREVEDERI PRIVIND RETURNAREA PRODUSELOR

Acceptarea Acceptarea va fi facuta atunci cand Bunurile si Serviciile sunt conforme cu caracteristicile tehnice mentionate in Comanda. In cazul in care Cumparatorul descopera ca Produsele livrate sau Serviciile furnizate nu sunt conforme specificatiilor tehnice, atunci Vanzatorul va aduce la conformitate Produsele si Serviciile solicitate de Cumparator.

Returnarea produselor

Conform prevederilor legale, Clientul poate solicita returnarea produselor in urmatoarele situatii:

- Produsul nu este conform cu specificatiile de pe site. Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform specificatiilor din oferta, Clientul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, Clientul va plati diferenta de pret, respectiv daca valoarea este mai mica, va primi o rambursare partiala, pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de SC Andreefarm SRL.
- Produse ce au fost livrate gresit. Livrarea altor produse decat cele solicitate trebuie semnalata imediat de catre Cumparator, iar acesta va refuza receptia. Clientul poate solicita returnarea produsului pentru inlocuire, iar daca produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, va primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de SC Andreefarm SRL.
- Renuntarea la cumparare. Clientul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Clientul poate solicita, motivat, schimbarea produsului, in termen de 10 zile lucratoare de la data primirii coletului, fara penalitati. In cazul solicitarii unui alt produs, Clientul va achita diferenta de pret. SC Andreefarm SRL va trimite produsul solicitat la schimb numai dupa ce Clientul a returnat produsul cumparat initial. Rambursarea contravalorii produsului ori, dupa caz, inlocuirea acestuia, se va face in cel mult 10 de zile de la retur. Cererea de returnare trebuie sa cuprinda datele de identificare ale produsului si ale persoanei care l-a achizitionat. Pe langa cerere, dosarul trebuie sa contina factura in original, cat si o copie dupa actul de identitate al persoanei pe numele careia a fost intocmita factura.

Returnarea banilor ori, dupa caz, inlocuirea produselor fara penalitati si fara invocarea unui motiv, se poate efectua in urmatoarele conditii:

In cazul in care produsele au un sigiliu, acesta nu poate fi desfacut - produsele trebuie returnat sigilat Starea produselor achizitionate trebuie sa fie aceeasi ca la achizitionarea / primirea lor, inclusiv ambalajele originale trebuie mentinute intacte

In cazul tuturor materialelor perisabile, se va proceda conform prevederilor legale in vigoare, iar Consumatorul nu poate denunta unilateral contractele de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile sale, sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, SC Andreefarm SRL are dreptul de solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, de a reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Aceste dispozitii se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta. In cazul returnarii/inlocuirii produselor ca urmare a renuntarii la cumparare, costurile de returnare/inlocuire sunt suportate de catre client. Renuntarea la cumparare in mod repetat va putea fi considerata un abuz.

In cazul in care pentru produs este emis un certificat de garantie si se constata neconformitatea in perioada de garantie, se va dispune masura reparatorie cu respectarea OG 21/1992 si a Legii 449/2003, coroborate cu celelalte dispozitii legale in vigoare.

NOTA: In toate situatiile de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare, in ambalajul si cutia originala, cu etichetele intacte si insotite de toate documentele primite de la Vanzator (factura, certificate de garantie etc.).

Efectuarea unei comenzi on line presupune acordul deplin al Clientului in legatura cu vanzarea in aceste conditii, precum si consimtamantul acestuia privind aspectele mentionate la prezentul capitol.

11. GARANTII

Toate bunurile comercializate de catre SC Andreefarm SRL beneficiaza de conditii de garantie conform specificatiilor producatorilor si legislatiei in vigoare . Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

12. TRANSFERUL PROPRIETATII

Proprietatea asupra Bunurilor si Serviciilor va fi transferata la momentul efectuarii integrale a platii din partea Cumparatorului, la locatia indicata in comanda (intelegand prin livrare - semnatura de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnatura de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului). In cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre Vanzator sa permita Cumparatorului deschiderea coletelor inaintea semnaturii de primire, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii contravalorii acestora.

13. RASPUNDERE

O parte din continutul site-ului, respectiv textele, descrierea produselor, caracteristicile tehnice, imaginile si simbolurile acestora, este pusa la dispozitia noastra de producatori si furnizori. Din acest motiv, SC Andreefarm SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru eventuale prejudicii create de erori, lipsa de acuratete, sau actualizarea cu intarziere a informatiilor publicate sau mentinute pe site. In plus, imaginile prezentate pe site au rol de exempificare, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.)

Vanzatorul nu-si asuma responsabilitatea pentru continutul comentariilor despre produse pe care utilizatorii le po steaza, in schimb, isi asuma dreptul de a sterge (indeparta) orice inscrieri care violeaza prezentul contract sau sunt in orice mod incompatibile cu scopul acestui portal. Cu toate acestea,SC Andreefarm SRLnu isi asuma responsabilitatea pentru monitorizarea permanenta a intregului continut al site-ului.

SC Andreefarm SRL nu garanteaza disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Asadar, SC Andreefarm SRL isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a importatorului. Clientul va primi inapoi doar sumele incasate de SC Andreefarm SRL pentru respectiva comanda in cazul in care plata a fost facuta in avans.

Valoarea obligatiilor SC Andreefarm SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare a produselor nu poate depasi valoarea sumelor incasate de Vanzator de la clientul respectiv. In astfel de situatii, SC Andreefarm SRL nu va plati alte despagubiri clientului.

FRAUDA

Orice incercare din partea oricarei persoane neautorizate de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www andreefarm.ro sau de a afecta functionarea serverului care gazduieste site-ulwww andreefarm.ro va fi considerata o tentativa de fraudare, a site-ului, iar Vanzatorul are dreprul de a informa autoritatile competente, pentru depistarea si pedepsirea autorului sau autorilor acestor fapte, conform legii.

14. FORTA MAJORA

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neindeplinirea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare se datoreaza unei situatii de forta majora, asa cum este definite de lege. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

15. LEGEA APLICABILA - JURISDICTIA

Prezentul contract se supune legislatiei romane si se completeaza cu prevederile Codului civil, ale Codului comercial precum si ale reglementarilor privind comertul electronic din Romania. Eventualele litigii aparute intre Vanzator si Cumparator se vor solutiona pe cale amiabila, iar in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi supuse instantelor judecatoresti romane competente.

16. ALTE PREVEDERI

Vanzatorul si Cumparatorul agreaza principiul ca sunt cantractanti independenti si nici uneia din parti nu i se acorda dreptul sau autoritatea de a asuma sau crea orice alte obligatii in afara celor convenite prin prezentul contract, pe seama sau in dauna celeilalte parti. Termenii si conditiile din acest contract inlocuiesc orice alte intelegeri anterioare scrise sau verbale dintre Partile contractante, si acestea nu pot fi modificate decat prin acordul scris, semnat de ambele parti.

Plata prin Mobil Pay
Dezvoltat pe platforma EwA, E-Novator Data SRL